Chutikarn Kapcum, Ph.D.
ดร.ชุติกาญจน์ กาบคำ
ตำแหน่งบริหาร หัวหน้าสาขาวิชา
ตำแหน่ง อาจารย์
การศึกษา
- ปร.ด. (เทคโนโลยีการอาหาร) มหาวิทยาลัยขอนแก่น, ไทย 2560
ความเชี่ยวชาญ
1. Food Chemistry and Processing
2. Bioactive Compounds and Their Applications as Food Additives
3. Encapsulation Technique
ฝึกอบรม
- Quality control of flour and related products using a Rapid Visco Analyzer (RVA),
- Techniques for extracting bioactive compounds for use as ingredients in products,
- Techniques for the production of dried candied fruits and extending the shelf life of dried candied santol,
- Training program for laboratory assessors: Peer Evaluation Phase 3,
Most Recent Conference
กำลังดำเนินการรวบรวมข้อมูลเพิ่มเติม
Most recent Articles from scopus