Food Technology Division
Tel: 034-585058 2506
E-Mail: natteewan.udo@mahidol.ac.th
CV: Natteewan Udomsil
MUREX: Natteewan Udomsil

Asst. Prof. Natteewan Udomsil, Ph.D.

Education

  • Ph.D (Food Technology) Suranaree University of Technology, Thailand 2014

Expertise

1. Food Microbiology and Fermentation
2. Functional Food Ingredient from Bioactive Peptide
3. Bioactive Peptide from Alternative Protein
4. Food and Nutrition

Training

  1. ESPReL assessor (2/2020), Meeting Room 411 MLC, by COSHEM at Mahidol University
  2. มหาวิทยาลัยมหิดล , Meeting Room 411 MLC at Mahidol Uiversity
  3. การอบรมความรู้เบื้องต้นด้านสิทธิบัตร, มหาวิทยาลัยมหิดล
  4. COSHEM , มหาวิทยาลัยมหิดล
  5. The use of insect animal and aquaculture feed in Asia and Pacific-workshop, Kasetsart University

Most Recent Conference

Antioxidant and antibacterial properties of chitosan extracted from house cricket (Acheta domesticus), ห้องกมลทิพย์ ชั้น 2 เดอะสุโกศล พญาไท กรุงเทพมหานคร
การประชุมกลุ่มผู้ใช้ประโยชน์แสงซินโครตรอน ครั้งที่ 10 / 2565
Food Innovation Asia Conference , Thailand
Food innovation and Sustainability through Bio-Circular-Green Economy / 2021

Most Recent Articles from Scopus