Food Technology Division
Tel: 034-585058
E-Mail: natteewan.udo@mahidol.ac.th
CV: Natteewan Udomsil
MUREX: Natteewan Udomsil
Tel: 034-585058
E-Mail: natteewan.udo@mahidol.ac.th
CV: Natteewan Udomsil
MUREX: Natteewan Udomsil
Asst. Prof. Natteewan Udomsil, Ph.D.
Education
- Ph.D (Food Technology) Suranaree University of Technology, Thailand 2014
Expertise
1. Food Microbiology and Fermentation
2. Functional Food Ingredient from Bioactive Peptide
3. Bioactive Peptide from Alternative Protein
4. Food and Nutrition
2. Functional Food Ingredient from Bioactive Peptide
3. Bioactive Peptide from Alternative Protein
4. Food and Nutrition
Training
- ESPReL assessor (2/2020), Meeting Room 411 MLC, by COSHEM at Mahidol University
- มหาวิทยาลัยมหิดล , Meeting Room 411 MLC at Mahidol Uiversity
- การอบรมความรู้เบื้องต้นด้านสิทธิบัตร, มหาวิทยาลัยมหิดล
- COSHEM , มหาวิทยาลัยมหิดล
Most Recent Conference
Antioxidant and antibacterial properties of chitosan extracted from house cricket (Acheta domesticus), ห้องกมลทิพย์ ชั้น 2 เดอะสุโกศล พญาไท กรุงเทพมหานคร
การประชุมกลุ่มผู้ใช้ประโยชน์แสงซินโครตรอน ครั้งที่ 10 / 2565
Food Innovation Asia Conference , Thailand
Food innovation and Sustainability through Bio-Circular-Green Economy / 2021